Hvad er SHE?
Silkeborg Højskoles Elevforening (SHE) blev startet af det første hold elever på Silkeborg Højskole for at bevare kontakten mellem tidligere elever og Silkeborg Højskole.

Aktiviteter

Elevstævne

  • SHE-bestyrelsen arrangerer hvert år et elevstævne for tidligere elever på Silkeborg Højskole. Dette foregår i en weekend i slutningen af april.

GEJST

  • Et sommerkursus som SHE-bestyrelsen arrangerer i samarbejde med højskolen. – Tidligere elever står for undervisningsspor, hvor man som deltager vælger et af fem spor, som man kan fordybe sig i, i løbet af kurset. – Der vil også være fællesprogram, f.eks. fællessang, badeture, foredrag, fest og meget mere.
  • GEJST plejer at ligge i uge 31. Følg med i Facebook-gruppen for præcise datoer.

SHout-arrangementer

  • Arrangementer med højskoleånd, der kan foregå over hele verden!
  • Det kan fx sangaftener, jule-hygge-arrangementer, ølsmagning, bålaften eller hvad end du går og savner i din hverdag.
  • De allerede planlagte arrangementer kan findes på Facebook-gruppen.
  • Alle medlemmer er mere end velkomne til at arrangere SHout-events – der kan samarbejdes med bestyrelsen for eventuelle udgifter og planlægning.

Du er som medlem af elevforeningen naturligvis også velkommen til at deltage i “Åben højskole”-arrangementer på Silkeborg Højskole. Du finder dem i skolens kalender.

Som medlem af højskolens elevforening har du mulighed for at deltage på højskolens øvrige korte sommerkurser med rabat. Du kan finde en oversigt over sommerens kurser i kalenderen så snart brochurene er på gaden eller på højskolens hjemmeside.

Sådan bliver du medlem
Man indmelder sig automatisk i elevforeningen ved tilmelding til et af højskolens lange kurser.

Yderligere information:

Facebook gruppe

Instagram