Kære venner

Endnu en dejlig weekend på højskolen er gået. Vi har nydt Karins frokostbord, den smukke natur og planlagt spændende ting for jer – glæd jer!

Momentum 2018 tager form, og I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 5.-9. August 2018. I kan faktisk også tilmelde jer på højskolens hjemmeside.

Vi har i løbet af weekenden haft besøg af nogen fra SHE-kredsen. De  har været med til at tage de første spæde skridt i vores nye initiativ og har fået en masse gode idéer og har allerede nu meget på tegnebrættet. Det er alt fra højskolesang, foredrag og måske endda rejser.

Hvis du går med et lille SHE-kredsmedlem i maven, er det slet ikke for sent, at blive en del af SHE-kredsen og være med til at lave endnu mere højskole. I kan nemlig tage med på SJAK-weekenden i bededagsferien på højskolen, hvor SHE-kredsen mødes igen og får endnu flere gode idéer.

Vi glæder os til at se jer til mere højskole – både til SJAK-weekenden og ikke mindst Momentum

 

Stor varm krammer fra jeres SHE-bestyrelse