Kære allierede.

Velkomst, møder og hygge
I elevbestyrelsen har vi taget hul på det nye arbejdsår med et brag. Vi har budt 2 helt nye ansigter i bestyrelsen velkommen: Sofus Malte Rønberg fra efteråret 2016 og Morten Smed fra foråret 2017. Desuden har Kristine Strunge fra foråret 2015, efter nogle måneder som indsuppleret kasserer, nu fået en fast plads i bestyrelsen. En ny bestyrelse kræver nyt samarbejde, og et godt samarbejde kræver et godt arbejdsmiljø. I den anledning, har vi udfordret hinanden i både Curling, Hockey og billedleg.

Konstituering
Vi har fået konstitueret en ny bestyrelse, hvor både formand, Signe Randorff, og næstformand, Marie Thybo, er genvalgt. Kristine Strunge fortsætter som kasserer, så med et stærkt og erfarent hold, er vi klar til, hvad året bringer af nye udfordringer.

SHE-kredsen er elevforeningens nyeste tiltag., hvor man som tidligere elev får endnu nemmere ved at tage højskolen ud i verden. Den 10/02-2018 kan man være med på et uforpligtende møde, hvor vi planlægger om, det er dans, bål, rejser og eller croquis-tegning, man brænder for, og så nedsætter vi arbejdskredse, der fører det ud i livet. Vi I bestyrelsen håber at se så mange af Jer som muligt ☺

Desuden har vi i weekendens løb haft Momentum i støbeskeen. Vi tænker stort, begrænser os småt, og glæder os til at præsentere et stærkt program for jer.

Kærlig hilsen Elevforeningens Bestyrelse