Kære SHE-venner <3
I sidste weekend var der for alvor forår i luften! Der var også jord, lagkageløb og maling og væltede mure – der var nemlig fuld gang i SJAK-weekenden.
Træer blev fældede, stier blev lagt, lygtepæle blev malet, flydebroer blev bygget, en trætrappe blev til. Fredag blev der dystet: Klar, parat, bag! Der var dommere, kagecreme og hemmelige udfordringer: Vingummibamser i næserne og agurker mellem benene. Humøret var højt og maverne blev fyldte! Det var en god aften som afslutning på arbejdsdagens strabadser.
Lørdag gik det igen vildt for sig; der blev lagt sidste hånd på de mange værker, alt imens pattegrisen blev helstegt i den snurrende grill. Ingen SJAK-weekend uden fest; en god fest i løn er ikke at kimse af! Der blev grinet, danset, sunget og hoppet til den lyse morgen.
Vi glæder os til allerede til at feste med jer igen på MOMENTUM den 6.-10. august (tilmeld dig her: http://silkeborghojskole.dk/sommerkurser/silkeborg-momentum-2).
Her skal vi sammen blive klogere på en masse ære og skam fra en masse forskellige vinkler. Og så skal vi lege en masse!
Vi håber, at alle har ømme muskler og smilebånd efter at have givet SH et ansigtsløft!
God sommer!

Kys og kram fra SHEs bestyrelse!