Hallo. Hvem er du? Hvad er din tilknytning til kolbøttefabrikken aka. Silkeborg Højskole? 

 • Marie, 24 år, bor i Aarhus. I foråret 13 boede jeg på værelse 13 (!) og hang ud i solkrogen, i bålhuset, i sofaerne og i Café Skyline, hvor vi arrangerede nogle fede temafester, hvis vi selv skal sige det – og det skal vi jo. Derfor tænkte jeg; Hey, jeg skal da være med til arrangere momentum og mangeandre (fede) ting. Har du tilmeldt dig momentum? Ellers skulle du tage at gøre det her: http://silkeborghojskole.dk/sommerkurser/silkeborg-momentum-2.
  Der er garanti for fedhed!

 

Når du ikke bruger din tid på at scrolle din newsfeed igennem (igen), hvad fylder du så din kedelige leverpostejs-dagligdag op med?

 • Jeg har godt gang i både en avocado- og en solsikkeplante i min vindueskarm. Jeg glæder mig til at blive voksen nok til at bo et sted med have, skal jeg sige dig!
  Derudover hygger jeg mig med mine venner på teologi-studiet, hvor jeg bruger en hel del tid! Hey, fik jeg nævnt min avocadoplante? Hvis du føler dig inspireret, så læs med, næste gang du spiser guacamole: http://inhabitat.com/how-to-grow-an-avocado-tree-from-an-avocado-pit/

 

Hvorfor er du med i SHE-bestyrelsen? Er I ikke bare en flok desperate x-højskoleelever, der patetisk klamrer jer til et forestillet romantisk kapitel i jeres liv?

 • ”Når man er fler’, der har det rart, på samme tid, det samme sted, i ro og fred, så mærker man en lille smule lykke, bar’ et lille stykke, mmmh, det er hygge!” Det sang de (Josefine, remember?) i Pyrus og det siger det altså godt om, hvordan vi har det i elevforeningens bestyrelse og livet på højskolen generelt.Et stort stykke sofakage, et lille stykke lykke. Hvem har nogen sinde sagt nej til det?

 

Hvor meget får du i løn for at være medlem i SHE-bestyrelsen?

 • Jeg bliver ret rig på krammere fra de to forstandere og lærerbanden, de bliver altid så glade for at se os! … Eller også er det mest omvendt. Men krammere udveksler vi masser af!

 

Hvad er SHE’s rolle? Hvad kan I? Tsk!

 • ”Du ka’ drøm’ om at være en kineser i New York, men man er, som man er og det er godt nok!” Krumme sang det og det er dét en højskole kan. Du kan både finde det, du er god til og det, du er dårlig til og se andre være gode og dårlige til ting. Men man er sammen og alle er, som de er. Og det er godt nok.
  Og nu stopper jeg med at svælge i børnenostalgi. Vi ses på MOMENTUM!