Kære venner.

En hilsen fra vores bestyrelsesmøde skal der være til jer på denne lørdag den første af slagsen i marts, og dermed også den første lørdag i foråret 2017. Det kribler og brager i fingrene, vi snakker meget Momentum, SHouts, gyllesæson og de lyse tider er for alvor vent tilbage, og det mærker vi for alvor.

Vi har et forholdsvis kort bestyrelsesmøde denne weekend, det slutter allerede lørdag aften, men det betyder ikke, at vi ikke har nok at se til. Lige nu er en masse bolde sendt i luften, som vi på bedst mulige måde forsøger at holde i gang, det håber vi lykkes. Boldene skal jeg forsøge at præsentere i denne hilsen, og ellers kan du også tjekke vores referat for mødet.

Vi har i bestyrelsen indsuppleret Kristine Strunge som kasserer det næste år da Andreas grundet jobbet som folkeskolelærer og travlhed, har trukket sig som kasserer. Andreas har ligeledes ikke mulighed for at være med på hverken Momentum eller elevstævne. Kristine bor i Aarhus og læser medicin, og hun slog sine folder på Silkeborg Højskole i foråret 15. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og tak til Andreas for den store indsats. Andreas er stadig en del af bestyrelsen frem til generalforsamlingen på elevstævnet.

Momentum begynder at tage form, du har måske set begivenheden på facebook? Hvis ikke tjek den ud og kom med! Årets tema er skam og ære, og hvad det skal betyde, må du glæde dig til, flere informationer følger. Vi glæder os.

I februar søgte vi jeres hjælp. Vi spurgte om, hvilket ord der bedst beskriver elevforeningen. Mange gode ord er smidt i hovedet på os som f.eks. fællesskab, frirum, og venskaber for livet. Det er dejlige ord, og TAK for de gode tilbagemeldinger vi har fået. Anledningen er, at vi i bestyrelsen arbejder på foreningen formål. Fra konstitueringen i november satte vi os som mål, at vi ville blive skarpere på, hvad elevforeningen kan, og derfor ser vi lige nu på, hvordan fremtidens formålsparagraf for Silkeborg Højskoles Elevforening skal se ud. Vi vil præsentere flere af vores tanker til SJAK-Weekenden, og vi vil meget gerne i snak med jer om, hvad vi skal være for en forening

Og apropos SJAK-Weekend er det d. 11-14 maj. Hvis du har lyst til at være med til en rigtig hyggelig arbejdsweekend, md alt hvad højskole jo også er, så send en mail til Jacob jze@silkeborghøjskole.dk, så får du dig en toptunet højskoleweekend med hele svineriet og glæden ved det hårde arbejde.

Højskolen står her endnu, selvom der var forårsfest i går aftes. Vi er måske blevet lidt halvgamle i bestyrelsen, i hvert fald har vi et par ømme føder og lidt trætte hoveder at arbejde med i dag. Forårsholdet 17 har en fest, de dansede: ”Min kat, den danser samba,” hele natten!

Vi glæder os til et forår, hvor vi forhåbentlig ser en masse af jer ude i det virkelig liv. Der bliver grill, SJAK og påske komsammen rundt om i landet, det glæder vi os til.

 

Hyg jer!

Martin.

PS. Vi har fået Instagram – find os på: @shebestyrelsen og del #shelivet for dig med resten af foreningen.

Referatet fra bestyrelsesmødet kan findes under Foreningen→Referater