Denne weekend holder vi i elevbestyrelsen bestyrelsesmøde på SH. I mellemtiden er årgang F17 i fuld gang med at spille volleyball, frisbee, se X Factor, lægge neglelak og nusse hinanden bag ørerne. Da vi spurgte, hvordan det er at gå på højskole, var der én, der svarede: ”Det er fedt at mærke, at mandag kan være den fedeste dag i ugen”. Og det er jo lige præcis dét, en højskole kan. Den vender op og ned på det, du troede, at du vidste og de forestillinger, du havde om, hvordan en mandag lige præcis er.

Vi har taget store, generelle ting op til debat. Vi har talt om elevforeningens vedtægter, især §2, der lyder:

§2 – Formål

  • At vedligeholde kontakten mellem tidligere elever, samt mellem tidligere elever/korttidskursister og Silkeborg Højskole.
  • At afholde et årligt elevstævne.
  • At følge Silkeborg Højskoles virke og gennem repræsentation i højskolens bestyrelse være med til at formulere og realisere mål for dens arbejde.
  • At fremme interessen for og kendskabet til Silkeborg Højskole.

Hvad er en højskole? Og hvad skal elevforeningen på SH kunne og være og gøre?  Vi får overvejet og diskuteret. Det er også herligt at arrangere MOMENTUM og elevstævne, men dét at filosofere har gjort os klogere på, hvordan vi har lyst til at lave alle de spændende og dejlige ting!

Vi får også brainstormet på MOMENTUM-tema. Der er lang tid til, men der er også mange brikker, der skal falde på plads. MEN: Vi kender datoerne:

Momentum: 6.-10. august 2017

Sæt et kæmpestort X i din kalender allerede nu.
Det bliver fremragende!

Og så har vi sunget Danskerne findes i mange modeller og Idas sommervise.
Du kan jo lige lukke øjnene og forestille dig en varm dagligstue til husmøde med kaffe og gode venner omkring dig!

Tag et kig på vores elevforenings vedtægter og overvej, hvad du mener, at en højskole er og hvad elevforeningens formål er eller hvad den burde være.

Nyd fuglesangen og det tidlige forår til vi ses! Knus fra SHEs bestyrelse.

Referatet fra bestyrelsesmødet kan findes under Foreningen→Referater